Ovako je Holloway savladao Corassania, a Oliveira Lentza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2015 21:44h Autor:

Charles Oliveira

Charles Oliveira i Max Holloway ovaj vikend predvode UFC Fight Night u Saskatoonu, a vi pogledajte neke njihove ranije borbe. Donosimo vam Hollowayev nokaut protiv Akire Corassanija te fantastičnu, bonusom nagrađenu borbu Oliveire i Nika Lentza.

Holloway je borbu protiv Akire Corassania zapravo prihvatio samo nešto više od dva tjedna prije održavanja. Šveđanin se prvo trebao boriti protiv Chan Sung Junga, a Max je uletio tek pet tjedana nakon svoje prethodne borbe te slavio brutalnim nokautom.

Nakon borbe je izjavio kako mu je bilo prilično neugodno udarati Corassania, koji se više nije branio, a sudac je pomalo presporo reagirao u ovom prekidu. Bila je to četvrta Maxova pobjeda unutar njegovog niza od njih šest, unutar kojeg se trenutno nalazi.

Oliveira i Lentz su se prvi put sastali 2011. godine, a kada 21-godišnji Oliveira je slavio prekidom. Ipak, zbog ilegalnog koljena borba je poništena te ponovljena krajem svibnja ove godine. Oliveira je tad slavio prekidom u trećoj rundi te usput osigurao dva bonusa, za najbolji nastup te za najbolju borbu večeri.Oliveira je do sad, u 13 svojih UFC borbi, čak devet puta uprihodio bonus.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI