Overeem će na UFC 211 biti navijač Dos Santosa: Njegova pobjeda me dovodi do novog napada na titulu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2017 19:23h Autor:

Junior Dos Santos i Alistair Overeem

Alistair Overeem smatra kako bi ga pobjeda Juniora Dos Santosa nad Stipom Miočićem mogla ekspresno vratiti u priliku napasti teškaški pojas te će iz tog razloga u Dallasu navijati za Brazilca.

To je nekako i logično razmišljanje, budući da je Overeem jedini borac uz Caina Velasqueza koji je savladao “Cigana” u UFC-u te bi u slučaju da ovaj postane vlasnik pojasa, Overeem automatski postao izuzetno zanimljiv protivnik za obranu titulu. No, prije toga Reem mora riješiti Marka Hunta, s kojim se bori na UFC 209 eventu idućeg mjeseca.

“Neka bolji borac pobijedi, no mislim kako Juniorov stil odgovara Stipinom. Ja također moram odraditi svoj posao protiv Marka, no logično je kako bi pobjeda Juniora bila jako dobra za moje šampionske ambicije. Ukoliko Junior pobijedi, revanš je ozbiljna opcija, tako da nema sumnje kako ću navijati za njega na UFC 211. Ukoliko uspije pobijediti Stipu, Junior će sigurno javno zatražiti taj revanš”, rekao je zainteresiranim medijima.

Ipak, pred obojicom nije nimalo lak zadatak. Overeem možda ima malo lakši, budući da je upitna motivacija Marka Hunta, koji je već i u poznim borilačkim godinama, dok Junior Dos Santos ima ispred sebe Stipu Miočića, koji je od njihove posljednje borbe napravio puno više od Brazilca i ulazi u revanš kao favorit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI