Overeem: Dos Santos je smiješan, on više ni sam ne zna što želi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2012 08:52h Autor:

Alistair Overeem

Junior dos Santos posljednjih je dana prilično raspoložen za izjave, a one se velikim dijelom dotiču njegovog mogućeg idućeg protivnika Alistaira Overeema, koji mu je napokon odgovorio.

Nizozemski borac strpljivo čeka da mu uskoro istekne suspenzija, a onda je ponovno na raspolaganju UFC-u za meč. Dana White najavio je već da ga čeka okršaj s pobjednikom iz borbe Junior dos Santos VS Cain Velasquez, a aktualni prvak u teškoj kategoriji nikako ne može shvatiti zbog čega će Overeem tako brzo dobiti priliku da napadne titulu.

Dos Santos je posljednjih dana nekoliko puta kritizirao nizozemskog kolegu, a napokon smo dočekali i reakciju samog Overeema, kojem se ne sviđa način govora njegovog mogućeg idućeg protivnika. "Junior često govori stvari koje jednostavno nemaju smisla. Najprije je molio Danu Whitea da dogovori našu borbu, što sam ja odmah i prihvatio, a sada priča kako ne zaslužujem meč za titulu prvaka. Neka se odluči i prestane mijenjati svoju priču. On me napao da idem u Sonnenovu školu za pljuvanje po borcima, ali ja nikad nisam pričao o njemu loše stvari. Rekao sam da on ne želi meč protiv mene jer me se boji, a to još uvijek i mislim. Smiješan je", rekao je Overeem.

"Kad sam tek stigao u UFC mogao sam odmah dobiti priliku da napadnem prvaka, ali ja sam se najprije odlučio za meč protiv Lesnara. To je potvrda da se ne guram na mjesto izazivača za titulu. Ja sam spreman na sve opcije, meni je najbitnije da se borim. Prilika za titulu doći će prije ili kasnije."

"Dos Santos i Velasquez bore se za gotovo dva mjeseca. Ja bih trebao imati meč s pobjednikom, ali možda se on ozlijedi i neće moći natrag u oktogon nekoliko mjeseci. Ne bih volio toliko čekati, meni je najbitnije da odradim neku borbu što je prije moguće", ponovio je još jednom Alistair stvari koje su vrlo dobro poznate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI