Overeem: I dalje razvaljujem svoje partnere na sparinzima!

UFC 28.07.2012 03:26h Autor:

Alistair Overeem

 

 Alistair Overeem još jednom je ponovio da je spreman uvijek i bilo kada uskočiti u meč protiv Juniora dos Santosa, za kojeg je uvjeren da je bio sretan kad je otpao njihov okršaj.

Nizozemski borac Alistair Overeem posljednjih tjedana zaista uživa otkako je pao na doping testu zbog iznimno visoke razine testosterona. Odlučio je ovu neugodnu situaciju iskoristiti na najbolji mogući način i napokon malo uzeti predaha i uživati.

To ipak ne znači da je zanemario treninge, već i dalje naporno trenira te je spreman za napad na UFC-ovu titulu prvaka u bilo kojem trenutku.

“Najtestiraniji sm borac na svijetu, ali vidite da sam i dalje sada na svojoj istoj težini. Možete pitati i moje sparinge partnere u dvorani, koje i dalje razvaljujem.”

“Nisam imao pauzu sve od 2004. godine i ovog mi je čak i dobro došlo. Nakon što malo predahnem od mečeva kreće novi veliki višegodišnji niz”, najavio je Overeem.

“Meni nije bitno s kime se borim, ja sam sretan koga god mi daju. Na gospodi u UFC-u je da odluče hoće li mi odmah dati priliku da se borim za titulu ili ću prije toga morati odraditi meč s nekim drugim. Ja sam spreman odmah za napad na Juniora.”

“Dos Santos može pričati što god želi, ali on je zapravo bio vrlo sretan što nije došlo do našeg okršaja. Svjestan je da sam mu ja trenutno najveća prijetnja koja postoji i zna da jednog dana neće moći pobjeći od mene”, rekao je Overeem.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI