Overeem: Ja sam buntovnik koji će pokvariti zabavu Miočićevim navijačima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2016 12:15h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem će 10. rujna napasti pojas koji se nalazi u vlasništvu Stipe Miočića. Nizozemski udarač će tom prigodom morati posjetiti gostujući teren i prepunu Quicken Loans Arenu, no teško da će se jedan od najiskusnijih boraca današnjice te večeri naći u nepoznatoj situaciji.

“Svatko takvoj situaciji pristupa na drugi način. Meni to nije važno. Iza mene je 86 borbi, a borio sam se pred publikom koja me voli, ali i pred onom koja me ne voli. Za mene je ovo još samo jedna borba”, izjavio je Overeem u razgovoru za Bloody Elbow.

“The Reem” namjerava pokvariti zabavu u Clevelandu, baš kao što ju je i Stipe pokvario u Brazilu kada je pred Werdumovim navijačima oko struka navukao pojas prvaka.

“Dolazim na neprijateljski teritorij i dolazim po pojas. Očito, Stipe je iz Clevelanda i učinit će sve kako bi me spriječio u onome što namjeravam učiniti, no kada uspijem, fanovima se neću svidjeti, a neće im se ni sviđati situacija u kojoj će se naći, jer ću im pokvariti zabavu, a u tome sam prilično dobar”, poručio je Nizozemac pa nastavio:

“Ja sam svojevrsni buntovnik, protivim se autoritetu, otići ću svojim putem ako nisam zadovoljan situacijom. U puno navrata se to neće svidjeti ljudima, no važno je ostati vjeran sebi. Zbog toga čvrsto vjerujem da sam ja osoba koja će 10. rujna uzeti taj pojas, jer ja sam taj buntovnik. Ja neću prkositi izgledima, ja ću prkositi svima kako bih ispunio svoj cilj”, zaključio je Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI