Overeem je namjerno ozlijedio Jonesa?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2014 16:06h Autor:

Alistair Overeem

Nizozemski teškaš Alistair Overeem izgubio je mnogo svojih fanova nakon pada na doping testu, a tijekom ovog tjedna teško da je dobio pokojeg novog nakon što se otkrilo da je upravo on kriv što je meč između Jona Jonesa i Daniela Cormiera odgođen sve do siječnja iduće godine.

Trener Greg Jackson otkrio je da je Jonesova ozljeda zbog koje je morao na operaciju nastala uslijed Overeemova rušenja, a o svemu se sad oglasio i Anthony Johnson, koji je sve donedavno bio njegov klupski kolega u Blackziliansima na Floridi.

"On je i kod nas radio neke slične stvari, ali nisam očekivao da će to nastaviti i kod Jacksona i to me dosta iznenadilo. To sam shvatio kad se otkrilo da je Jonesa ozlijedio stalni trening partner, a ne netko tko je došao iz vana. Jackson kaže kako Overeem nije namjerno ozlijedio Jonesa, ali ja ga poznajem i kad je bio kod nas on je stalno nekoga namjerno ozljeđivao. Slučajno namjerno. I to ne zato što je nespretan, on to nije ni približno, nego jednostavno voli ozljeđivati ljude", otkrio je Johnson.

"Vidio sam ga kako to radi, on jednostavno uživa u maltretiranju drugih. Ne znam što se sad točno dogodilo s Jonesom jer nisam bio tamo i možda se stvarno dogodila nezgoda, ali ako to nije bio slučaj onda žalim Jonesa i nadam se da će se što prije oporaviti, ali tako je to kad je Overeem uključen", dodao je američki borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI