"Overeem je rušio Jonesa i došlo je do ozljede"

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2014 20:14h Autor:

Jones i Overeem

Alistair Overeem nedavno je napustio svoj klub na Floridi, kao jedan od razloga za lošije rezultate u posljednje vrijeme označio je upravo trenere i sparing partnere u Blackziliansu te je postao član tima Grega Jacksona gdje već dulje vrijeme trenira i Jon Jones.

Bila je to vijest koja je ne tako davno privukla dosta pažnje među MMA fanovima, mnogi su se radovali snimkama njihovog zajedničkog trenira, ali to je ipak izostalo. U Jackson teamu odlučili su to držati sve unutar dvorane, no sad je ipak došlo do situacije kad su morali progovoriti o Overeemovim i Jonesovim treninzima.

Razlog je Jonesova ozljeda zbog koje je otkazan meč protiv Cormiera planiran za UFC 178 koncem rujna.

"Sve je to dio igre. Nije se radilo o nekakvoj situaciji da je Jones vježbao udarce leteće koljeno pa da je došlo do dislokacije. Radilo se o Overeemovom rušenju, Jones je nakon krivo stao na nogu, iskrenuo je gležanj i pao je na pod. Overeem ima tek desetak kila više od Jonesa, nije se radilo o velikoj razlici, nego takve stvari se jednostavno događaju", otkrio je Jonesov trener.

"Nema govora o nekakvom izbjegavanju Cormiera, bio sam u dvorani kad se ozljeda dogodila, a raznih teorija će uvijek biti", dodao je Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI