Overeem: Junior dos Santos me se boji!

UFC 09.07.2012 07:42h Autor:

Alistair Overeem s obožavateljicama

 

 Alistair Overeem nestrpljivo čeka na svoj povratak u kavez, iako još ne zna kada bi mogao odraditi taj svoj povratnički meč, ni tko bi mu trebao biti protivnik. No, uvjeren je da se Junior dos Santos boji s njime ući u kavez.

Suspendirani nizozemski borac Alistair Overeem ovih se dana napokon sastao s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom, koji se prije nekoliko mjeseci prilično uvrijedio zbog toga što mu je Overeem lagao u lice da rezultati testa nisu točni. Njihov odnos je ponovno u redu, ali na svoj meč ipak će morati čekati još barem nekoliko mjeseci.

Nije poznato hoće li Overeem odmah nakon suspenzije dobiti priliku napasti već u prvom meču aktualnog prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, tko god to tada bio, ili će prije toga morati odraditi još jedan meč.

To trenutno ne zna ni Overeem ili barem o tome ne smije pričati, no zato je u jedno siguran kad je u pitanju trenutni prvak Junior dos Santos. “On može pričati što god želi, ali ja znam da je on sretan što se nije borio protiv mene. On vrlo dobro zna da sam mu ja trenutno najveća prijetnja. Zna da nema gdje pobjeći kada će se boriti protiv mene. Što god on napravio u kavezu, može biti siguran da će izgubiti”, rekao je Overeem.

Iako Overeem redovno trenira tijekom suspenzije, povremeno si sada ipak priušti pokoji izlazak. “Od 2005. godine znam imati čak i do sedam borbi godišnje, tako da nikad nije bilo vremena za zabavu. Zbog toga mi ovo nije tako loše, napokon mogu imati malo i društvenog života”, pohvalio se Nizozemac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI