Overeem: Lesnar će se vratiti i ja želim taj meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2014 17:16h Autor:

Lesnar i Overeem

Prosinac 2011. godine donio je MMA fanovima sjajni okršaj teškaša Brocka Lesnara i Alistaira Overeema, a vjerojatno se sjećate da je na UFC-u 141 slavio Nizozemac zahvaljujući tehničkom nokautu već sredinom prve runde.

Bio je to posljednji nastup Lesnara u popularnom kavezu, a već dulje vrijeme se nagađa da bi se profesionalni kečer mogao vratiti u UFC-u, pogotovo sad u razdoblju kad nema nekih od najvećih PPV zvijezdi, a zna se da je Lesnar bio veliki mamac za publiku te je organizaciji donosio milijune dolara zahvaljujući prodanim PPV-ovima.

Da bi se Lesnar zaista mogao vratiti vjeruje i Overeem koji u tom slučaju želi još jednom u oktogon s njim.

"Smatram da će se Lesnar vratiti u MMA. On je veliki magnet za fanove, ogroman je tip i dobro prodaje PPV-ove. To je definitivno meč za koji bih ja bio zainteresiran", rekao je Alistair o mogućem revanšu.

Ako uopće do toga i dođe, Overeema u svakom slučaju prije očekuje već ugovoreni meč protiv Bena Rothwella za koji će se pripremati uz novi tim, pa nije izostala opaska ni na Blackzilianse koje je nedavno napustio. "Moji porazi koje sam doživio jednim dijelom su krivica tima u kojem sam tada bio. Nisam imao dobre sparing partnere i kvalitetne trenere", dodao je poznati Nizozemac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI