Overeem ne zamjera Huntu zbog komentara o steroidima: Razumijem njegovu frustraciju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2017 10:42h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem ništa ne zamjera Marku Huntu zbog uvredljivih komentara o steroidima. Hunt nije ljubitelj dopinga, naročito kada ga koriste njegovi protivnici, pa je tako Nizozemca koji ima povijest korištenja nedozvoljenih sredstava (povišeni testosteron) nazvao “napucanim majmunom” i “varalicom.”

“Ne, ne shvaćam to osobno”, rekao je Overeem novinarima u Las Vegasu gdje će se ovog vikenda obračunati s Huntom na UFC 209 priredbi. “Ima svoju tužbu (protiv UFC-a)… Ne mogu ga kriviti jer njegova zadnja tri protivnika su bili pozitivni na doping, stoga razumijem njegovu frustraciju. Ja bih se ponio drugačije, više sam pozitivna i privatna osoba. Ali opet, to je njegova odluka, njegov izbor, i morat će živjeti s tim.”

Ovo neće biti prvi susret teškaških veterana. Dvojac se već obračunao 2008. na Dream 5 priredbi u Japanu. Bolji je te večeri bio Overeem završivši Hunta submissionom (americana) nakon samo jedne minute borbe.

“Kad smo se borili 2008. on je bio najsnažniji protivnik s kojim sam se dotad susreo i vjerojatno je još uvijek najjači. Fizički se nije promjenio, očekujem da je još uvijek iznimno snažan i opasan protivnik.”

Overeemu će ovo biti prvi nastup od poraza na UFC 203 priredbi u rujnu kada ga je prvak Stipe Miočić nokautirao u svojoj prvoj obrani naslova.

“Trebalo mi je vremena da probavim taj poraz i zato se nisam borio ranije nego tek sada. UFC me htio još u prosincu, ali meni je to bilo prerano. Trebao sam vremena da probavim poraz, budem sa svojom obitelji u Nizozemskoj. Uzeo sam vremena, putovao, bio na Tajlandu…i ponovno pronašao svoj fokus i predanost i sada smo ovdje. Nikada nisam ni prestao raditi, vratio sam se treninzima tjedan-dva nakon borbe sa Stipom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI