Overeem o povratku Lesnara: Kada smo se borili vidio sam da ne želi biti tamo

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2016 10:11h Autor:

Lesnar vs. Overeem (Instagram)

Brock Lesnar je svoj posljednji MMA meč odradio još 2011. godine na UFC-u 141. kada mu se s druge strane našao ponajbolji svjetski teškaš Alistair Overeem. Nizozemski borac je tom prigodom uvjerljivo slavio sredinom prve runde, a ovih se dana prisjetio tog dvoboja te osvrnuo na povratak bivšeg prvaka.

“Imam pomiješane osjećaje. Jako sam uzbuđen i iznenađen u isto vrijeme. On se samo pojavio u UFC-u i uništio je svoju konkurenciju, uzeo zlato i postigao ono što nije pošlo za rukom niti jednom teškašu prije njega. Kada smo se nas dvojica susreli, pogledao sam ga u oči i vidio da ne želi biti tamo. Za ljude koji tvrde kako je to uzrokovala bolest reći ću samo da uvijek dobijete liječničko odobrenje prije borbe. Ako nešto nije u redu s vama, onda nećete ni dobiti dozvolu za nastup i borba se samim time neće održati. Komisije su stroge oko zdravlja i sigurnosti boraca.

U isto vrijeme, svi mi volimo priče o povratku, pogotovo kada su uspješne. Budimo iskreni, kada se Brock pojavi u najboljem izdanju, to je onda eksplozivno i uzbudljivo za gledati. Pričekajmo i pogledajmo što će se dogoditi s Markom Huntom”, poručio je Overeem preko svog Instagram profila.

Dok ćemo Hunta i Lesnara gledati već na UFC-u 200, “The Reem” se u oktogon vraća 10. rujna kada će u Clevelandu, na UFC 203 priredbi, napasti pojas koji se nalazi u vlasništvu Stipe Miočića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI