Overeem: Oduvijek sam htio meč protiv Fedora

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2014 16:48h Autor:

Fedor i Overeem

Alistair Overeem ovih se dana neočekivao našao u žiži interesa brojnih medija nakon što se trener Greg Jackson otkrio da je on zapravo kriv za ozljedu Jona Jonesa zbog koje se morao otkazati njegov meč protiv Daniela Cormiera koncem rujna.

Nizozemski borac putem svojih profila na raznim društvenim mrežama nije se osvrtao na spomenuti slučaj, ali je zato na svom Instagramu otkrio jednu priličo zanimljivu želju, a sve je bilo popraćeno njegovom fotografijom na kojoj pozira s legendarnim Fedorom Emelianenkom u nešto mlađim danima.

"Borba s Fedorom je nešto što sam oduvijek htio, ali je nikad nisam dobio. Iza scene smo se jako dobro slagali, uostalom nije ni teško s njim s dobro slagati. On je vrlo ljubazan i skroman prvak koji je cijelo desetljeće bio neporažen. Nedostaju mi njegovi mečevi, volio bih da se nije umirovio", napisao je Overeem.

Podsjetimo, Fedor je posljednji meč odradio u lipnju 2012. godine, cijelo vrijeme se pojavljuju priče o njegovom povratku, no to je zaista teško za očekivati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI