Overeem sa 117 pao na 95 kilograma! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2014 10:02h Autor:

Alistair Overeem

Iskusni nizozemski borac Alistair Overeem dugo vremena je osim odličnim rezultatima veliku pažnju fanova plijenio i svojim odličnim izgledom.

Malo koji borac se mogao pohvaliti razvijenošću tijela poput njega, ali na kraju se ipak otkrilo da veliki dio zasluga za to pripada ilegalnim supstancama zbog čega je bio suspendiran na čak devet mjeseci te mu je propala već ugovorena borba za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji protiv Juniora dos Santosa.

Nakon povratka u oktogon ubilježio je dva poraza i jednu pobjedu, a početkom rujna ga očekuje okršaj protiv Bena Rothwella na UFC Fight Nightu 50.

Njegova kilaža oduvijek je bio prilično zanimljiv podatak borilačkim fanovima, pa je mnoge iznenadio njegov status na Twitter profilu kojim je nakon upita jednog fana otkrio da trenutno ima svega 95 kilograma, a u prilog tome idu i fotografije koje je ovog tjedna objavio Donald Cerrone.

Planira li Overeem možda u dogledno vrijeme napustiti teškaše i prijeći u kategoriju niže nije poznato, ali u svakom slučaju bit će zanimljivo za nekoliko dana vidjeti koliko će težiti na službenom vaganju u Connecticutu. Na vagi prije posljednje borbe imao je čak 117 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI