Overeem se napokon potpuno riješio Golden Gloryja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2012 08:19h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem napokon u potpunosti može na miru nastaviti sa svojom karijerom nakon što je sve svoje probleme i nesporazume s bivšim klubom Golden Gloryjem riješio.

Sjajni nizozemski borac za kojeg je UFC prije nekoliko dana dobio zeleno svjetlo da smije početi promovirati neku od idućih priredbi s njim na popisu u proteklom je razdoblju bio u prilično lošim odnosima sa svojim klubom Golden Gloryjem. Međusobno su se tužili, a podsjetimo da je do prekida suradnje došlo jer je Alistair smatrao da nije u redu davati klubu čak 35 posto svoje zarade od mečeva.

"Radili smo prilično naporno kako bi Golden Glory i Bas Boon sada mogli bez ikakvih problema nastaviti s promocijom Glory priredbi u Europi, Japanu i SAD-u, a Overeem sada ima potpuno slobodne ruke da se fokusira na svoju karijeru pod vodstvom novog menadžera i trenera u Blackziliansu", izjavio je Rodrick Lindblom, koji je bio odvjetnički zastupnik Gloryja u ovom slučaju.

Kakve su reakcije Alistaira na konačni rasplet ove situacije zasad još uvijek nije poznato, čak se ni na svom Twitter profilu nije osvrnuo na ovaj slučaj, sam se pohvalio da je u utorak bio u streljani na treningu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI