Overeem: Tražit ću svoju licencu ranije i vjerujem da ću je dobiti!

UFC 19.07.2012 07:19h Autor:

Alistair Overeem

 

 Alistair Overeem otkrio je da će pokušati svoju licencu dobiti i prije nego suspenzija istekne, kako bi mu UFC mogao što prije dodijeliti novi meč.

Nizozemska zvijezda u UFC-u, Alistair Overeem, zbog dopinga je suspendiran na devet mjeseci i pravo nastupa ponovno će steći tek 27. prosinca ove godine. No, Overeem će pokušati svoju licencu napraviti ponovno i prije tog datuma kako bi mu UFC mogao dodijeliti novu borbu.

Overeem se nada da bi ga UFC mogao postaviti da se bori na svojoj priredbi koja će biti organizirana posljednjih dana u 2012. ili odmah čim počne 2013. godine.

“Znam da UFC neće ni dodijeliti meč borcu koji je trenutno pod suspenzijom niti će ga promovirati na nekom fight-cardu sve dok ne dobije ponovno licencu. Zbog toga ću pokušati svoju licencu napraviti što prije i prilično sam uvjeren da ću to i uspjeti”, rekao je Overeem.

Proteklih nekoliko mjeseci čak predstavlja i dobro došlu promjenu u njegovom životu. “Prilično je mirno u zadnje vrijeme, napokon mogu malo i odmoriti, jer sam prije non stop bio u pripremama za mečeve. Preselio se u Miami, ovdje sam se sad skrasio. No, cijelo vrijeme treniram i pokušavam se unaprijediti”, otkrio je Nizozemac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI