Paige VanZant otkrila što bi bila da nije borkinja

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2018 19:04h Autor:

Paige VanZant

Dok se oporavlja od loma ruke koji je doživjela u svojoj borbi protiv Jessice Rose Clark, Paige VanZant svoje fanove zabavlja objavama na društvenim mrežama. Tako je u jednoj od njih otkrila što bi bila da nije borkinja.

Vjerojatno sada mislite kako je Paige navela da bi bila plesačica, glumica, možda čak model ili neko slično zanimanje, kakvo bi naoko pristajalo njenom izgledu i dojmu koji svojom samom pojavom ostavlja. Ali ne, Paige je izgleda jednostavno zaljubljena u sportove gdje je možda i najvažniji fizički kontakt.

“Da nisam profesionalna borkinja, mislim da bi htjela biti igračica hokeja na ledu. Prvo bih trebala naučiti klizati, no mislim kako bih to mogla. Haha, opaka sam!”, iz čista mira je napisala Paige na Twitteru.

Svakoga tko je malo bolje pogledati način na koji se ona bori, ovako nešto ne bi trebalo čuditi. Pokraj nekoliko impresivnih pobjeda, pasionirane MMA fanove je Paige najviše oduševila u dvije borbe u kojima je doživjela poraz. Prva je bila ona protiv trenutne prvakinje, Rose Namajunas, koju je mlada Amerikanka izgubila nakon što je pet rundi primala teške batina, ali se nije predavala, dok je druga ova spomenuta, protiv Jessice-Rose Clark, gdje se gotovo pune dvije runde borila sa slomljenom rukom.

Nakon toga svega, uopće nije čudno kako Paige pokraj ovoga čime se bavi privlači također jedan žestoki sport.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI