Paige VanZant se vraća u kolovozu protiv Bec Rawlings

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 10:34h Autor:

Paige VanZant & Bec Rawlings

“Ples sa zvijezdama” je završio i Paige VanZant je spremna za povratak u oktogon. UFC je potvrdio da će se 21-godišnja borkinja slamka kategorije suočiti s Bec Rawlings na UFC on Fox 21 priredbi koja se 27. kolovoza održava u Vancouveru.

“Jako sam uzbuđena zbog ove borbe. Mislim da je savršena. Pogotovo zato što se vraćam u UFC nakon što sam bila odsutna zbog ‘Plesa sa zvijezdama’. Volim Kanadu, jedva čekam”, rekla je VanZant.

VanZant je nedavno završila svoj angažman na 22. sezoni emisije ‘Ples sa zvijezdama” osvojivši drugo mjesto. Pauza je mladoj borkinji dobro došla jer je uspjela zaliječiti ozljede.

“Neke ozljede koje su me mučile u prijašnjim UFC borbama su potpuno nestale jer nisam radila naporne treninge. Zapravo mi je jako pomoglo. Ovo je bila dobra kondicijska vježba i ostala sam u formi. Stvarno mi nedostaje MMA i UFC.”

PVZ se nije borila od 10. prosinca 2015. kada je na UFC Fight Night 80 priredbi u režiji Rose Namajunas doživjela svoj prvi poraz u UFC-u.

Rawlings (7-4) je trenutno u nizu od dvije pobjede. Posljednji put je nastupila 20. ožujka u Australiji gdje je sudačkom odlukom pobijedila Seo Hee Ham.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI