Bijesni ispad pastora: Molit ću se Bogu da ubije McGregora! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2016 13:32h Autor:

Donnie Romero (Screenshot)

Conor McGregor, aktualni prvak u perolakoj kategoriji, često je provokativan u svojim medijskim istupima. Pomno izabrane ili ne, njegove riječi često dižu veliku prašinu, a u posljednje su vrijeme najviše polemike izazvale njegove izjave u kojima je spominjao Isusa.

Komentari poput onih da bi u borbi porazio i Isusa te da su si njih dvojica dobri jer bogovi prepoznaju druge bogove, posebno su razljutili Donnieja Romera, pastora iz Forth Wortha u Teksasu, koji je u svom nedavnom govoru bio prilično oštar prema irskoj MMA zvijezdi.

Molit ću se tome da ga Bog ubije munjom. Znate li zašto? Njegovo ime je Conor McGregor i on je UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji. On je izjavio kako bi nokautirao Isusa da se kojim slučajem nađe s njim u ringu. Onda ga je netko podsjetio na tu izjavu, a on je zatim uzvratio kako su si njih dvojica dobri jer bogovi prepoznaju druge bogove. On je UFC borac, on je ništa“, poručio je Romero te nadodao da će, jednom kad se to dogodi, svi koji imalo vjeruju u Bibliju znati da je riječ o Isusovom djelu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI