Perosha čeka pola godine suspenzije

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2012 16:03h Autor:

Anthony Perosh

 

 Australsko-hrvatskog borca Anthonyja Perosha najvjerojatnije čeka suspenzija u trajanju od pola godine od strane nadležnih sportskih organa zbog teškog pretrpljenog nokauta.

Iako još uvijek nisu poznate odluke koliko će tko morati pauzirati nakon pretrpljenih poraza ili zadobivenih ozljeda na UFC-u 149 koji se održavao u ranim jutarnjim satima po našem vremenu, australsko-hrvatskom borcu Anthonyju Peroshu ne piše se najbolje.

Uobičajena je praksa u slučaju tako teških pretrpljenih nokauta da borac bude suspendiran na pola godine i ima zabranu određeno vrijeme trenirati, no suspenziju je moguće i ukinuti nakon određenog vremena dodatnim liječnikim pregledima. Podsjetimo, Ryan Jimmo ostvario je jedan od najbržih nokauta u UFC-ovoj povijesti kada je nakon samo sedam sekundi nokautirao Perosha.

Urijah Faber otkrio je na Twitteru da mu je Barao slomio rebro tijekom prve runde, a čini se da se još jedan borac teže ozlijedio prilikom borbe u Alberti. Prema određenim informacijama, Tim Boetsch je slomio gležanj tijekom svog okršaja s Hectorom Lombardom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI