Pitbull u povratku odradio borbu večeri, bonusi i za Cerronea te Whitea

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2014 13:57h Autor:

Thiago Alves i Seth Baczynski

UFC je bonus za najbolju borbu večeri dodijelio Thiagu Alvesu i Sethu Baczynskiu, koji su odradili 15 minuta sjajne stand up borbe te podigli publiku na noge. A za "performans" večeri nagrađeni su Donald Cerrone, koji je strpljivo dočekao priliku da plasira dobar udarac i sruši Barboza te Alex White, koji je napravio i iznenađenje večeri savladavši Payana.

Thiago Alves (20-9, 12-6 u UFC-u) se vratio. A dokaz zašto je Pitbull nedostajao UFC-u dobili smo odmah u prvom nastupu. Borba između njega i Setha Baczynskia je bila upravo ono što fanovi love, 15 minuta agresivnog i dinamičnog stand upu, u borbu kojoj je Alves svaku rundu bio za nijansu bolji, no dovoljno da odnese pobjedu uvjerljivom jednoglasnom odlukom sudaca. No, UFC je prepoznato trud, zalaganje i ostavljanje srce u kavezu te su oba borca nagrađena bonusom, odnosno njihov meč bio je borba večeri uistinu sjajnog eventa.

A nastup večeri imali su Donald Cerrone i Alex White. Cowboy štoviše nije izgleda impresivno, pola runde je taktizirao, primao udarce koje je upućivao Barboza, a onda kad se Brazilac dodatno okuražio, Cerrone je to iskoristio, pogodio jedan direkt koji je srušio Barbozu, a nakon toga je otišao za njim u parter te završio borbu gušenjem

White je, s druge strane, osim zarade bonusa, odradio i iznenađenje večeri. Estavan Payan ipak je bio favorit protiv ovog debitanta, koji je borbu prihvatio tek tjedan dana prije održavanja. No, White je već u prvoj polovini prve runde plasirao jednu seriju te završio borbu udarcima. Iako se Payan odmah ustao te prigovarao sucu zbog prekida, ostaje dojam da je odluka ipak bila ispravna, budući da se Payan posljednjih par udaraca nije branio. White je dokazao da mu skor s razlogom 10-0 i da se od njega može puno očekivati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI