Pogledajte kako CM Punk izgleda tjedan dana prije drugog ulaska u UFC-ov Octagon (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 13:42h Autor:

CM Punk

Samo nas pet dana dijeli do zaista spektakularnog UFC-a 225 koji ćemo pratiti iz američkog Chicaga. Popis borbi je toliko snažan da su među uvodnim mečevima završili Overeem i Blaydes, Gadelha i Esparza, odnosno Lamas i Bektić. Dapače, u onim “još uvodnijim” mečevima na Fight Passu možete gledati mečeve između Evansa i Smitha, Benavideza i Pettisa, odnosno Guide i Oliveire. Što reći osim da se radi o nevjerojatnom popisu mečeva.

No, neovisno o svemu tome bivša WWE zvijezda CM Punk je dobio mjesto na glavnom popisu borbi. Upravo njegov meč velter kategorije protiv Mikea Jacksona će otvoriti “main card” što je izazvalo gnjev najvećeg broja pravih MMA fanova. “Main stream” publika se ne buni, što je uostalom i bio cilj UFC-a kada su odlučili dati još jednu šansu CM Punku. Dana White je bez puno okolišanja izjavio kako bi upravo Punk trebao biti veliki PPV mamac odgovarajući Overeemu zašto ga je istisnuo s glavnog popisa borbi.

Podsjećamo kako je kečer pravog imena Phillip Jack Brooks u UFC-u debitirao 10. rujna 2016. godine na UFC-u 203. U meču protiv Mickeya Galla nije pokazao apsolutno ništa, a na koncu ga je Gall udavio za nešto više od dvije minute u prvoj rundi. Debi je bio toliko loš da nitko nije vjerovao kako bi bivša WWE zvijezda mogla dobiti još jednu priliku u UFC-u. No, to se ipak dogodilo.

Oni koji su čitavo vrijeme trenirali s njim i pripremali ga za drugi MMA meč u karijeri tvrde da je Punk itekako napredovao u proteklih godinu i pol dana. To se može čuti i od njegovog glavnog trenera slavnog Dukea Roufusa koji nije odustao od svog pulena.

Kako CM Punk izgleda samo tjedan dana prije dugog ulaska u Octagon, možete vidjeti na fotografiji koja se pojavila na jednom popularnom MMA forumu. S obzirom da je u kečerskim danima imao i do 100 kilograma, CM Punk je prilično krupan velteraš što se vidi na objavljenoj fotografiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI