Pogledajte kako izgledaju sparinzi UFC i Bellator boraca u dvorani Henria Hoofta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2018 18:07h Autor:

Luke Rockhold vs. Volkan Oezdemir

Već smo ranije prenijeli neke sjajne uratke Willa Harrisa, koji radi pod imenom projekta “Anatomy of a Fighter”, a sada nam dolazi jedan koji će vas svakako zanimati. Riječ je o snimkama sparinga unutar dvorane jednog od najpoznatijih svjetskih trenera, Henrya Hoofta.

Harris je snimao borce tijekom sparinga, a u dvorani se nalazi veliki broj poznatih boraca, koje redovno gledamo na UFC i Bellator eventima. Tu je veliki dio bivših Blackzilliansa, koje je Hooft napustio nakon raspuštanja tog tima, a ti borci su bili zadovoljni njegovim radom te su ga nastavili slijedi, tako da su trenutno kod njega i u Lantani, u južnoj Floridi, u njegovoj dvorani Combat Club.

Među borcima koji se nalaze u posljednje objavljenom videu svakako se ističu Michael Johnson, Kamaru Usman, Cha Skelly te bivši Bellator prvak, Michael Chandler, koji se priprema za povratak titule u svoje vlaništvo, odnosno uskoro ga čeka duel revanš protiv Brenta Primusa. Tu je također umirovljeni, ali još uvijek u treningu aktivni Anthony “Rumble” Johnson, kao i Matt Mitrione

Također vam  donosimo i prošlogodišnji sličan video iz iste dvorane, gdje možete popratiti kako je izgledao sparing Lukea Rockholda i Volkana Oezdemira, a ostale borce vam nećemo otkriti jer smo sigurno kako svakako želite sve to pogledati sami.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI