Pogledajte najbolju najavu današnje fantastične borbe između Korean Zombiea i Bermudeza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2017 11:35h Autor:

Dennis Bermudez vs. Chan Sung Jung

John Pollock, John Ramdeen i Robin Black fantastično su analizirali glavni borbu UFC Fight Nighta koji nas čeka ove noći, onu između Chan Sung Junga i Dennisa Bermudeza.

Promocija je teško mogla odabrati bolju borbu za današnji duel. S jedne strane je borac koji je oduševljavao u WEC-u, a posebno je to dobro izgledalo u njegove četiri UFC borbe, koje su završilo porazom u borbi za titulu. No, njega nije bilo preko tri godine i pitanje je u kakvoj će se formi vratiti. Ono što će vjerojatno ostati isto je njegova nevjerojatna energija i korak prema naprijed, koji ga čini jednim od najatraktivnijih boraca u povijesti sporta.

No, s druge strane biti će mu borac sličnih ofenzivnih manira, ali podosta drugačije borilačke pozadine. Dennis Bermudez je borac nevjerojatne kondicije i vrlo dobrog hrvanja, po čemu podsjeća na Claya Guidu, ali isto tako borac koji ima što ponuditi na nogama. Njegova serije od sedam pobjeda bila je impresivna, no nakon dva poraza koji su je prekinuli, vratio se puno taktički spremniji, što je dokazao u svoje dvije posljednje pobjede.

Sve to, uz izuzetno kvalitetno argumentiranje, odradila su trojica fantastičnih MMA analitičara u videu ispod teksta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI