Pogledajte veliki povratak “Korean Zombieja”: “Borit ću se protiv bilo koga!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2017 12:40h Autor:

Chan Sung Jung

Chan Sung Jung vratio se u UFC nakon više od tri godine i sjajnom pobjedom protiv Dennisa Bermudeza na sinoćnjem Fight Nightu u Houstonu oduševio fanove.

“Korean Zombie” riješio je Bermudeza već u prvoj rundi, nokautirao ga je aperkatom nakon manje od tri minute i tako na najljepši način proslavio povratak borbama.

“Definitivno je drugačije od sparinga, ovo je prava stvar”, rekao je Chan Sung odmah nakon pobjede: “Dok me nije bilo puno sam trenirao, radio sam na hrvanju i radu nogu, ali s ovim drugim nisam bio zadovoljan. Hvala svima koji su mi pomogli doći do ove pobjede”.

“Ishod borbe je ispao sjajan, sretan sam što je završilo na taj način. Ulazeći u borbu planirao sam samo ostati na nogama i pobijediti odlukom nakon pet rundi. Pripremao sam se na dugu borbu, a koncentrirao sam se na rad nogu. Radio sam i na snazi i hrvanju, mislim da se to i vidjelo”.

“Borit ću se s bilo kojim borcem kojeg stave ispred mene”, poručio je u `backstageu` gdje mu je osobno čestitao i Dana White.

Tri godine ga nije bilo jer je služio vojsku u svojoj zemlji, a nakon pobjede poslao je poruku svojim sunarodnjacima: “Situacija u Koreji nije sjajna, želim poručiti svojoj zemlji da bude snažna i živi u harmoniji”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI