Popravni u Clevelandu: Jessice Eye protiv Bethe Correia za ostanak u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2016 19:02h Autor:

Jessica Eye

Unatoč iznimno slabom nastupu protiv Sare McMann, Jessica Eye ipak će dobiti još jednu priliku izboriti ostanak u UFC-u i to u svom Clevelandu. Kako sada stvari stoje, tamo bi se trebala boriti protiv Bethe Correia.

Jessica (11-5, 1-4 u UFC-u) se našla u jako teško situaciji, nakon što je spojila tri poraza u nizu, od Mieshe Tate, Julianne Pene te posljednje od Sare McMann. Mnogi su predviđali kako bi to trebalo značiti i otkaz za djevojku koju su donedavno mnogi svrstavali u sam vrh bantam divizije, no ipak će dobiti još jednu priliku.

I to onu koja joj je vjerojatno najdraža moguća, budući da će se boriti u svom rodnom gradu Clevelandu, na UFC 203 eventu kojeg predvodi njen kolega Stipe Miočić u borbi s Alistairom Overeemom. Tamo će joj protivnica, kako sada stvari stoje, biti bivša izazivača Bethe Correia.

Correia (9-2, 3-2 u UFC-u) se u kolovozu prošle godine, nakon niza od tri pobjede borila za naslov prvakinje, no Ronda Rousey ju je vrlo brzo nokautirala. U travnju se vratila borbama, no tad ju je savladala Raquel Pennington, pa bi iz tog razloga i njoj ovo mogla biti borba odluke o ostanku u UFC-u.

Obje borkinje poznate su po jako dobrom boksu, no i bez prevelike snage te nemaju nešto previše pobjede nokautom. U svakom slučaju, ovo je vrlo zanimljiva borba koju je jako teško prognozirati. Jedino što je sigurno je kako će Brazilka naići na prepunu dvoranu navijača Jessice Eye i Stipe Miočića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI