Posljednja šansa za Rossa Pearsona protiv Hookera na novozelandskom Fight Nightu

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2017 19:47h Autor:

Ross Pearson

Britanski UFC veteran, Ross Pearson, nije dobio otkaz nakon tri uzastopna poraza, no sada je saznao tko ga čeka u borbi za spas UFC karijere. To je Dan Hooker, protiv kojeg će se boriti na novozelandskom Fight Nightu u lipnju.

Pearson je član UFC-a od 2009. godine, kad je osvojio naslov pobjednika devete sezone Ultimate Fightera, a u promociji je odradio 21 borbu do sada, uz 11 pobjeda i deset poraza. Posebno aktivan bio je posljednje tri godine, u kojima je odradio više od pola svojih borbi, no 2016. neće pamtiti po najboljem. Naime, u prošloj godini je doživio četiri poraza, od čega su tri u trenutnom nizu te samo jednu pobjedu. Zato je sada uzeo višemjesečnu pauzu da bi se pripremio za ono što mu slijedi.

A slijedi mu 27-godišnji novozelandski borac Dan Hooker, koji će Pearsona dočekati u Aucklanud, na domaćem terenu. Hooker se ovom borbom vraća u laku kategoriju, nakon što je svih svojih dosadašnjih šest UFC borbi odradio u perolakoj. Uspjeh mu je takav da je naizmjenično upisao tri pobjede i tri poraza, posljednji je nastup imao u studenom, kad je bolji od njega bio Jason Knight.

Ovo je za sada sedma borba potvrđena za event kojeg bi trebali predvodi Derrick Lewis i Mark Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI