Posljednji izazivač nedodirljivog UFC-ovog prvaka na aukciji nudi mjesto u svom kutu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2017 15:24h Autor:

Johnson vs Elliott

Kad vam već najjača MMA promocija ne može osigurati zadovoljavajuću plaću, onda ste prisiljeni na svakakve načine poboljšavati stanje na svom bankovnom računu.

Tim Elliott, posljednji izazivač za titulu nedodirljivog Demetriousa Johnsona, tako je odlučio jedno od mjesta u svom kutu postaviti na aukciju te najboljem ponuđaču omogućiti da iskusi borbu iz jedne nove perspektive.

“Velika prilika za borilačkog fana! Na aukciju postavljam jedno od mjesta u kutu za moju borbu na UFC-ovom Fight Nightu u Kansas Cityju i isto ću dodijeliti najboljem ponuđaču!!! S ovime ćete biti licencirani kao član kuta, dobit ćete propusnicu za backstage, Elliott borilačku opremu i tenisice, obilazak kaveza pred borbu, pristup svlačionici za zagrijavanje te sastanke oko pravila, boravak uz kavez tijekom moje borbe, boravak u kavezu tijekom live TV prijenosu prilikom donošenja službene odluke, pristup backstageu za sve sve medijske obveze nakon borbe i pristup after partyju”, napisao je Elliott na svom Facebook profilu.

Inače, ponuda se odnosi na njegovu borbu s Louisom Smolkom koji će ga dočekati 15. travnja na UFC on Fox 24 eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI