Povratak Carlosa Condita u svibnju, protivnik Thiago ’Pitbull’ Alves

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2015 21:39h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit se napokon vraća u UFC kavez i to jednim sjajnim mečem. Na Fight Nightu 67 u svibnju, borit će se protiv superatraktivnog Brazilca, bivšeg izazivača Thiaga "Pitbull" Alvesa.

30. svibnja datum je kad bi Carlos Condit trebao ponovno nastupiti u UFC-u, a ti će biti više od 14 mjeseci nakon posljednjeg nastupa ovog 30-godišnjeg bivšeg privremenog prvaka u velter kategoriji. Podsjećamo, Condit je doživio lom noge u borbi protiv Tyrona Woodleya.

Njegov protivnik u povratku je Thiago Alves, s kojim se već kroz godine špekuliralo, no on i Condit do sad još nisu uspjeli ukrstiti snage. Alves je bivši izazivač, koji se prošle godine vratio nakon dvogodišnje pauze, a od tad je upisao dvije pobjede, oba puta pridodavši i bonus. Ovaj 31-godišnjaka inače obilježava deset godina kako je član najjaće svjetske promocije, a za naslov svjetskog prvaka borio je na UFC 100 eventu, rekordnom po broju prodanih PPV-ova.

Nije još poznato gdje će se održati ovaj event, no glasine govore da je Brazil u pitanju. Također nije poznata niti jedna druga borba, kao niti to hoće li Condit i Alves nastupiti u "main eventu" ili u, ipak malo izglednijoj opciji, "co-main eventu".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI