Poznata sportska novinarka: Conor zna da će ga Floyd prebiti, zbog toga se želi bogato isplatiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2017 01:27h Autor:

Lindsay McCormick i Floyd Mayweather

Jedna od najpoznatijih američkih sportskih novinarki, Lindsay McCormick, ima svoj stav oko toga zašto Conor McGregor traži po mnogima nerealnu svotu novca za boksački meč protiv Floyda Mayweathera.

Ova novinarka je vrhunac svoje karijere postigla kada ju je Showtime zaposlio kao komentatoricu u studiju tijekom prijenosa “meča stoljeća” između Floyda Mayweathera i Manny Pacquaiao, a svoju je popularnost već ranije stekla vrlo kvalitetnim komentarima i viđenjima više različitih sportova. Sad je došlo vrijeme da iznese svoj dojam o potencijalnom meču Conora McGregora i Floyda Mayweathera:

“Kada je započela priča da bi McGregor mogao boksati protiv Mayweathera, gotovo svi medija su odlučili otići ga snimiti pa tako i mi. Boksao je s olimpijcem Tony Jeffriesom i to jednostavno nije bilo to. Posebno je loše koristio rad nogu, koji je u boksu puno važnije nego u MMA. Trenirala sam sa Floydom i trenirala sam kraj Conora McGregora i moram vam reći kako sam sigurna da će ga Floyd uništiti. Upravo to je razlog zašto Conor traži 25 milijuna, a Floyd ga je pitao kako može to tražiti, kada u MMA-u nije zaraživao niti deset puta manje. To je zato što se pokušava isplatiti dok može. Svjestan je kako će ga Floyd prebiti i deklasirati, pa se želi što bolje isplatiti. Isto tako, ne zna koliko će još ima ovakav status u MMA-u, pa sada traži priliku da zaradi dok još može.”

Još je upitana zašto misli da će ta borba donijeti velike brojke, kada većina stručnjaka smatra kako će sve to biti vrlo lagan posao za Floyda Mayweathera:

“Zato što je u pitanju najpoznatiji borac u MMA i najpoznatiji boksač, ljudi će to gledati bez obzira na sve. Svi vole Conora i svi vole Floydova, obojica su najveće ime u onome što rade. Naravno da će ih svi pogledati, to nema nikakve sumnje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI