Prisjetimo se kako je Weidman preživio prvi nalet pa demolirao Belforta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2017 16:59h Autor:

Belfort vs. Weidman

UFC nam daje priliku prisjetiti se vrlo zanimljive borbe koju su Chris Weidman i Vitor Belfort odradili u svibnju 2015. godine. Bilo je to duel u kojem je Weidman izdržao žestoki Belfortov nalet, nakon čega je došao do brutalne pobjede.

Ova se borba bila dugo očekivala. Weidman je bio svježi prvak, koji je detronizirao Andersona Silvu te ga nakon toga savladao i u obrani naslova, dok je Belfort proživljavao drugu mladost, uz tri impresivne pobjede nokautom u nizu. Borba je dva puta bila otkazivana, da bi se napokon održala na UFC 187 eventu, 23. svibnja 2015. godine.

Belfort je u borbu ušao na sve ili ništa i krajem prve minute je imao žestoki nalet kojeg je Weidman nekako uspio izdržati. Nakon toga, kao da se Belfort potrošio te prvak preuzima kontrolu i dolazi do pobjede nakon brutalnog ground n’ pounda.

Nakon toga je Belfort pao u crnu seriju, no trenutno u nimalo boljoj nije niti Weidman. Može se reći kako je njemu borba protiv Gegarda Mousasija na UFC 210 uistinu borbu na sve ili ništa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI