Prisjetimo se okršaja Conora McGregora i Cody Garbrandta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2016 21:53h Autor:

screenshot

Pobjedom nad Thomasom Almeidom, Cody Garbrandt je automatski postao UFC-ova borilačka zvijezde. No, prije tek nešto više od pola godine bio je rijetko kome poznati borilački potencijal, koji je na naslovnice skočio nakon što se suprotstavio Conoru McGregoru.

Bila je to jedna situacija iz prošle sezone Ultimate Fightera, gdje je Garbrandt bio dio tima Urijaha Fabera. Oba tima su bila u dvorani i čekala vaganje, gdje im se trebao pridružiti tadašnji prvak bantam kategoriji i član Tima Alpha Male, TJ Dillashaw.

McGregor je počeo provocirati Fabera, izjavama koje su se kasnije pokazale točne, kako Dillashaw nije lojalan prema timu te da će ga napustiti. Garbrandt je sve to gledao sa strane, no vidjelo je kako u njemu nešto “kipi”. Sve do trenutka kad je rekao kako će pokazati McGregor te je ustao, došao do njega i odgurnuo ga. Nakon toga je nastalo komešanje i naguravanje između timova. Iza jednih je stajao nasmiješeni Irac, a s druge strane je bio bijesno i potpuno isprovocirani Garbrandt.

Pogledajte kako je to izgledalo prije samo šest mjeseci. Danas je taj isti Cody Garbrandt jedan od najvećih UFC potencijala i buduća MMA zvijezda. No, može se reći kako je svoj prvi veliki medijski izlet imao na ovaj način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI