Procurili detalji napada: “Diaz ju je zgrabio za glavu, zabio u pod i kasnije davio”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 10:42h Autor:

Nick Diaz

U javnost su procurili detalji navodnog fizičkog napada i zlostavljanja koje se na teret stavlja UFC borcu i MMA super-zvijezdi Nicku Diazu.

Podsjećamo kako je stariji brat Diaz uhićen 24. svibnja u Las Vegasu radi navodnog nasilja u kući i fizičkog napada na osobu ženskog spola. Nakon što je platio 18 tisuća dolara jamčevine, pušten je na slobodu, no čeka ga pojavljivanje na sudu 24. lipnja i suočavanje s potencijalno vrlo teškim optužbama.

MMAFighting je otkrio detalje policijskog izvještaja koji otkrivaju kakve će se sve optužbe staviti na teret popularnom borcu. U izvještaju tako stoji kako je žrtva optužila Diaza “da ju je zgrabio za glavu, zabio u pod i kasnije davio”.

Izvještaj dodatno otkriva da žrtva ima ozljede koje su posljedica pada na rub bazena u trenutku kada ju je Diaz bacio na pod. Policajci su zamijetili “da je žrtva bila u velikoj boli u trenutku stizanja na mjesto incidenta i nije mogla hodati”. Odvezena je u bolnicu s potencijalnom dijagnozom loma kuka. U izvještaju također stoji “da su joj noge bile pune modrica, a ogrebotine i modrice su viđene i na njezinom vratu te glavi”.

Diaz i žrtva su bili u povremenoj vezi (također stoji u izvještaju), a razlog sukoba je, prema njezinim riječima, bila treća osoba s kojom ju je Diaz varao. U trenutku kada ga je sučelila s tom činjenicom, izgubila je živce i bacila mu je čašu vode u lice. Prema policijskom izvještaju tada je Diaz izgubio živce “te ju je zgrabio za glavu, zabio u pod i udarao njezinom glavom u tlo”.

Diazova priča se, prema policijskom izvještaju, znatno razlikuje. On pak tvrdi da ju je pokušao baciti u bazen, ali se ona  uhvatila za njega prilikom pada te je zato završila na rubu bazena udarivši se pritom u kuk.

Žrtva je policiji također priznala kako Diaz do sada nikada nije bio agresivan i nasilan, osim u posljednjih nekoliko dana. Tvrdi da je počtak njegove agresije povezan s uporabom kokaina, a da su se i dan ranije posvađali što je rezultiralo modricama na njezinim bedrima.

Diaz u UFC-u nije nastupio još od 2015. godine i meča protiv Andersona Silve. Posljednjih mjeseci se glasno šuškalo o njegovom povratku u Octagon, no on će očito sada morati pričekati neko vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI