Progovorila i sestra; Detalji iz Rondinog privatnog života procurili u javnost!

UFC 03.03.2015 12:41h Autor:

Ronda s majkom i sestrom Marijom

Nepobjediva Ronda, nadimak je koji ovoj borkinji još više prisatje nakon UFC-a 184, i sekundaže u kojoj je "dokrajčila" Cat Zigano. I dok Ronda objavljuje fotke proslave pobjede u kojima uživa u velikoj porciji pilećih krilaca, starija sestra, Maria Burns, odlučila je neke stvari o svojoj mlađoj sestri podijeliti s obožavateljima. 

Tako je otkrila da su u obitelji sve njene dečke zvali; Bob. Naime, Ronda nije bila skona dugim vezama, tako da se sestre i mama nisu niti trudile pamtiti imena. Tako su "Bobovi", uz ime Bob, imali samo redni broj. Maria se prisjetila i prve ozbiljne liječničke intervencije, koja se dogodila nakon što je Ronda, da zabavi sestre, gurnula bonbon preduboko u nosnicu. Zanimljivo je, i da je poznata UFC-ovka, vatrena obožavateljica video igrica. Maria je objasnila kako se sad Ronda dva tjedna neće dizati s dvosjeda, već će uživati u igricama Pokemon, te World of Warcraft. Starija sestra otrila je i kako svi u kući, dva tjedna prije meča, izbjegavaju ikakav susret s Rondom, a posebno kontakt s očima. Naime, Ronda tada počinje skidati kile, te "grize"  sve na koje naiđe. No, nakon meča, opet je stara, dobra Ronda. 

Eto, Maria možda nije otkrila "prljavi veš", ali je pokazala ljudsku stranu borkinje, koja u oktogonu pokazuje nadljudske osobine! 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI