Propao meč Carwina i Nelsona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2012 23:20h Autor:

Carwin VS Nelson

Dana White na svom Twitter profilu objavio je vrlo nesretnu vijest za sve UFC fanove. Meč između Royja Nelsona i Shanea Carwina je otpao zbog teže ozljede potonjeg.

Nekoliko već tjedana traje prilično žestoko verbalno prepucavanje putem medija između trenera The Ultimate Fightera u sezoni koja se trenutno emitira. To je također garantiralo da će finale u kojem će se napokon u oktogonu naći Shane Carwin i Roy Nelson biti izuzetno zanimljivo, no do njega sada nažalost neće doći zbog Shaneove ozljede koljena.

Carwin se trebao vratiti mečevima nakon gotovo godinu i pol dana pauze s obzirom da je krajem prošle godine morao biti podvrgnut operaciji kralježnice, a oporavak je potrajao dosta dulje nego što se to predviđalo. Mnogi su se zbog toga veselili 15. prosincu i priredbi koja će se održati u Las Vegasu, ali Nelson će očito morati s nekim drugim ukrstiti rukavice.

Tko će biti novi protivnik Nelsonu još uvijek nije poznato, a trenutno nema ni nikakvih nagađanja. Nije tajna da UFC-ovi borci nisu preveliki obožavatelji prihvaćanja borbe u tako kratkom roku, iako je ostalo još punih mjeseca dana do samog meča. Bez obzira na to, možemo biti gotovo sigurni da će novi protivnik biti pronađen već vjerojatno u idućih nekoliko dana.

Da vas podsjetimo koliki je bio animozitet između Nelsona i Carwina, evo jedne Shaneove izjave s kraja listopada. "Ja jednostavno ne mogu smisliti Nelsona. Ako bude bilo potrebno potući ćemo se na ulici, nije mi bitno. Ne vidim kako bi itko mogao voljeti nekog tko zabija nož u leđa. Kad je pored mene želi biti najbolji prijatelj, a čim se odmaknem priča najgore gluposti o meni", rekao je bio Carwin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI