“Prvi čin McGregorovog plana za borbu s Mayweatherom je polugotov”

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2017 11:08h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je po dolasku u Las Vegas počeo čistiti put prema superborbi s neporaženom i (polu) umirovljenom boksačkom atrakcijom, Floydom Mayweatherom Jr-om i već je napravio prvi korak.

Kako bi dobio boksačku licencu u saveznoj državi Nevadi gdje bi se borba trebala održati, UFC-ov prvak lake kategorije prvo mora riješiti svoju kaznu s Atletskom komisijom Nevade. McGregor je zbog bacanja boca i limenki na press konferenciji za UFC 202 od komisije kažnjen s $75,000 i 50 sati dobrotvonog rada.

Irac je sada podnio zahtjev da se njegov slučaj ponovno razmotri, a ako Atletska komisija Nevade uvaži prijedlog McGregor će novo saslušanje imati 22. ožujka, stoji u službenom priopćenju komisije.

Novinar Ariel Helwani upitao je čelnika komisije Boba Benneta hoće li komisija nakon toga sankcionirati boksački meč s Mayweatherom, a ovaj je odgovorio: “Prijeđimo taj most kada dođemo do njega.”

Ako McGregor riješi kaznu i dobije licencu idući korak bit će dogovaranje uvjeta za borbu s Maywetherovom promocijom, ali i UFC-om čiji predsjednik, Dana White, uporno tvrdi da do borbe neće doći zbog McGregorovog ugovora s UFC-om.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI