Rafael dos Anjos: Pobjeda protiv Hendersona odvela bi me do borbe za naslov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2014 09:18h Autor:

Rafael dos Anjos

Vikend koji je pred nama donosi nam dvoboj između Bensona Hendersona i Rafaela dos Anjosa. Za Brazilca će to biti i najteži test u karijeri jer na suprotnoj strani biti će bivši prvak u lakoj kategoriji i prvi na ljestvici izazivača.

Unatoč tim činjenicama Rafael dos Anjos vrlo je samouvjeren i optimističan uoči meča koji ga očekuje.

"On je vrlo opak borac, bivši prvak i mislim da će ovo biti veliki korak prema naslovu prvaka. Pojas će doći, ali o tome ne želim previše razmišljati. Samo se želim boriti i sve će doći prirodnim putem. S velikom pobjedom protiv Bensona Hendersona borio bih se za naslov. Siguran sam u tom", rekao je dos Anjos.

No, do te pobjede neće biti lako doći. Nakon što je izgubio naslov u borbi s Pettisom bivši je prvak ostvario dvije pobjede i odlučan je u namjeri da vrati pojas u svoje vlasništvo. Dos Anjos je uvjeren da ima rješenja za Hendersona.

"Mislim da sam snažnije od njega. Bio sam u svijetu brazilske jiu-jitse vrlo dugo, treniram od devete godine, a crni sam pojas dobio s 20 godina. Dakle imam crni pojas 9 godina. Primijetio sam mnogo rupa u njegovom načinu borbu i sigurno ću iskoristiti prednosti koje imam.", izjavio je Rafael dos Anjos.

UFC Fight Night: Henderson vs. Dos Anjos održat će se u noći sa subote na nedjelju  24. kolovoza u 4 sata iza ponoći uz prijenos na Fight Channelu PPV.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI