Rampage Jackson: Najviše u životu žalim što sam postao MMA borac

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2017 17:48h Autor:

Rampage vs. Ishii

Vrlo zanimljiv odgovor dao je Quinton “Rampage” Jackson na pitanje za čime u životu najviše žali. Odgovor je bio to što je postao MMA borac, no dao je za to vrlo dobro objašnjenje.

Rampage je u sportu od 1999. godine, a kada se pogleda njegova karijera, mora se priznati kako mu u potpunosti pristaje naziv legende sporta. U svojih 48 borbi se susretao s najvećim imenima MMA-a, a bio je i UFC prvak, što mu je sigurno najveće postignuće. Kada nekome takve karijere postaviš pitanje za čime najviše u životu žali, teško je očekivati odgovor kakav je on dao.

“Za čime najviše žalim? To što sam uopće započeo s ovim sportom. Živio bih potpuno drugačiji život da sam ostao kod kuće u Memphisu i radio u obiteljskom građevinskom poduzeću. Bio bih bliže obitelji i stario bih uz njih, umjesto što sam sada živio u Kaliforniji. Cijela moja obitelj je kod kuće, sestra mi je sada već odrasla, a kada sam otišao od kuće imala je osam godina. Moj sam bio je postati profesionalni borac, no kada sada pogledam unazad, volio bih da sam ostao kod kuće s obitelji.”

Uz uspješnu MMA karijeru, Jackson je snimio i nekoliko filmova, a vrlo je popularan među sponzorima. Neke specijalizirane stranice procjenjuju njegovo bogatstvo na 12 milijuna dolara. Teško da bi i približno toliko vrijedio da je odabrao drugačiji životni put. On je toga svjestan, no još je nešto dodao:

“Stekao sam veliki broj fanova, zaradio sam gomilu novca, ali sam izgubio obitelj. Ne viđam ih, jedva da ih poznajem. Moji roditelji stare, a ja živim u Kaliforniji, daleko od njih. Imam ovdje svoju obitelj koju sam zasnovao, no nedostaju mi moji roditelji, braća, sestre, moji rođaci.”

Jackson idućeg vikenda ima borbu protiv Muhammed Lawala na Bellator 175 eventu. I on je sam svjestan kako bi mu svaka borba mogla biti posljednja. Tko zna, možda će onda imati više vremena za nadoknaditi propušteno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI