Rampage poručio Cokeru: Ajmo se pomiriti! Dobiješ dvije ulaznice za moj UFC 186 nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2015 11:19h Autor:

Rampage vs. Maldonado plakat

Quinton Rampage Jackson još nije siguran hoće li moći nastupiti u Montrealu za mjesec dana, budući da još uvijek nije riješio stvari sa svojom prethodnom organizacijom, Bellatorom. Popularni borac je sad ponudio Cokeru pomirenje te mu je ponudio ulaznice za njegov UFC nastup.

Iako je borba Jacksona i Fabia Maldonada odavno najavljena te se nalazi i na plakatu za UFC 186 event, koji se održava 25. travnja u Montrealu, još nije sigurno hoće li se ona održati. Naime, Bellator je tužio Jacksona za nepoštivanje ugovora, a ako se to ne riješi do nastupa, UFC i borca bi mogla dočekati velika kazna, ukoliko se borba održi.

Jackson se u medijima ponaša kao da ga se ova situacija ne tiče, no jučer je napokon odlučio nešto poručiti Cokeru, koji ne namjerava odustati od dolaska do pravde, odnosno onoga što on misli da je u ovom slučaju pošteno i ugovorom naloženo. Jackson je na svom Twitter profilu napisao: 

"Hej, Scott Coker, hajde da se mi pomirimo. Ne moramo se boriti, čak ću ti pokloniti dvije ulaznice za moj UFC nastup, 25. travnja u Montrealu."

Naravno, sve je to samo provokacija, a Cokera bi takve stvari mogle samo još više motivirati da ustraje na svojim zahtjevima. Rampage se i dalje ponaša kao da ga to ne brine. Ili misli kako će Coker odustati, ili ima jako dobar pravni tim iza sebe, koji ga je uvjerio da će to sve biti riješeno do 25. travnja, kad ulazi u kavez protiv Fabia Maldonada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI