Rampage: Sonnena ne mogu podnijeti i trebao bi zauvijek napustiti MMA!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2012 07:36h Autor:

Quinton Jackson (Photo by Marko Petrak)

 

 Quinton Jackson definitivno ne spada među UFC-ove borce kojima je Chael Sonnen simpatičan i smatra da bi zbog svojeg ponašanja trebao zauvijek napustiti MMA svijet.

Nekadašnji UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Quinton “Rampage” Jackson, koji je svoju titulu osvojio nokautom nad Chuckom Liddellom prije pet godina, definitivno spada među one borce koje Chael Sonnen iznimno iritira.

U razgovoru za portal MMA Elite svoje mišljenje o Chaelu nije zadržao za sebe, već je bio prilično iskren. “Borba Andersona i Chaela bila je sjajna, iako bih volio da je trajala dulje. Mislim da bi Chael trebao održati svoju riječ i otići u mirovinu. Izgubio je, bio je očajno loš.”

No, malo je vjerojatno da će Chael otići, pa su upitali Rampagea koga smatra idealnim idućim protivnikom za njega. “Ne znam s kime bi trebao raditi idući meč. Neka ode tamo gdje ljudi vole njegove intervjue, ja ga ne mogu podnijeti!”

Osvrnuo se i na posljednji meč Tita Ortiza u karijeri i ne slaže se baš s odlukom sudaca koji su odlučili pobjedu dodijeliti Forrestu Griffinu. Možda je to zato što mu je upravo Griffin uzeo titulu prvaka prilikom njegove druge obrane. “Tito je pobijedio. Valjda je zato Forrest otišao iz kaveza prije proglašenja pobjednika. Glup je”, bio je kratak i jasan Rampage.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI