Randy Couture: UFC je navodno već prodan, kompanija treba novi imidž bez Dane Whitea

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2016 15:55h Autor:

Randy Couture

Glasine o prodaji UFC-a postaju sve ozbiljnije. FloCombat je jučer javio kako je kompannija već prodana za vrtoglave $4.2 milijarde dolara da bi UFC-ov glasnogovornik Dave Sholler demantirao tu tvrdnju. No čak i ako je taj izvještaj netočan, nešto se definitivno kuha budući da sve više izvora izlazi u javnost s informacijama vezanim uz prodaju. Jedan od izvora je i UFC legenda Randy Couture koji je još nekoliko dana prije FloCombatovog izvještaja potvrdio istu priču gostujući na ESPN1100.

“Čuo sam ozbiljne glasine da je prodan. Riješeno je. Prodali su ga prije dan ili dva. Lorenzo Ferttita je otišao, Dana White je još u kompaniji. Cijena je oko 4 milijarde dolara. Čuo sam to od relativno pouzdanih izvora”, tvrdi Couture.

Prema glasinama, braća Fertitta su prodali kompaniju, a predsjednik UFC-a i jedno od zaštitnih lica kompanije, Dana White, iako je navodno prodao svoj udio, ostaje na predsjedničkoj funkciji. Couture smatra da kompanija mora riješiti i Whitea ako želi nastaviti razvoj sporta i UFC-a.

“Čuo sam da će ga kompanija koja je kupila UFC zadržati kao predsjednika. Ako UFC trenutno ima problem kao brend, to je onda problem s imidžem. Kako se odnose prema borcima, što rade za svoje borce i još puno toga proizlazi iz njegovog stava. Iz stava kada daje intervjue i obraća se medijima. Iz stava s kojim se obraća svojim borcima.”

“Tako da ne razumijem. Kada bih ja kupio firmu i htio to promijeniti, ili podići stvari na novu razinu, rekao bih da je potrebno promijeniti lice, potrebna vam je promjena imidža.”

“Sada ste postali mainstream. Srušili ste vrata. Emitirate se na Fox televiziji. U svim ste ovim zemljama. Posvuda ste, zar ne? Zar je onda zaista nužno rušiti dalje vrata i pri tom zadržati taj određeni stav?”, pita se Couture.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI