Rashad Evans se vraća početkom 2015.

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2014 20:38h Autor:

Rashad Evans

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Rashad Evans, najavio je kako bi se početkom iduće godine trebao vratiti borbama. Posljednji put je nastupio u studenom prošle godine.

Teška ozljeda je na dugu vrijeme zaustavila Rashada Evansa (19-3-1, 14-3-1 u UFC-u) u pokušaja novog napada na sam vrh UFC-a. Njegov posljednji nastup bio je u studenom prošle godine, kad je savladao Chaela Sonnena. Njegova iduća borba trebala je biti 22. veljače protiv Daniela Cormiera, no dogodila se teška ozljeda i dugi oporavak.

"Želio bih se vratiti u veljači. To mi daje dovoljno vremena da dođem u stanje u kojem ću se osjećati sigurno i samouvjereno. Znam da moram biti takav, jer kad se vratim, jasno mi je da će ispred mene biti samo izuzetno jako dečki. Sigurno ću imati jako tešku borbu i za sam povratak i namjeravam biti potpuno spreman za to", rekao je Rashad koji je, prije borbe za Sonnenom, čak devet puta za redom nastupio u glavnim borbama UFC evenata.

Tako je odlučio nakon kratkog razmišljanja, iako su prvobitni planovi za povratak bili malo drugačiji. Objasnio je: "Razmišljao sam već o tome i došao sam do ideje kako bi bilo zanimljivo odraditi borbu protiv Glovera, no realno, kako se stvari odvijaju u mojoj diviziji, protiv koga god da se borim bit će zanimljiv duel, jer imam puno toga za dokazati, posebno nakon ovakve teške ozljede, a namjeravam napasti titulu prvaka."

No, oko jednog je siguran. "Koga god da mi daju, tko je god spreman i tko god iziđe ispred mene, spreman ću biti i ja", završio je Evans, UFC-ov prvak iz 2008. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI