Ray Longo: Nisam siguran da će Belfort proći testove!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2014 09:47h Autor:

Vitor Belfort

Atletska komisija države Nevada dala je zeleno svjetlo Vitoru Belfortu za ulazak u oktogon, a Brazilac bi se 6. prosinca na UFC 181 trebao boriti protiv prvaka Chrisa Weidmana.

No, prije tog meča Belfort će morati proći brojne doping testove kako bi svi bili uvjereni da čist ulazi u borbu. Bilo kada i bilo gdje Belfort mora biti spreman za testiranje. Ipak, Weidmanov trener Ray Longo vrlo je suzdržan kad je održavanje borbe u pitanju.

"Nadam se da će Belfort proći doping testove. Nadam se da zna što treba raditi kako bi ostalima bio dobar primjer. Umjesto da priča o tome neka djeluje po tom pitanju. Obavi testove, prođi ih i idemo u borbu.", izjavio je Longo.

"Kad pogledate što se događalo u prošlosti nikad ne možete biti sigurni da će proći test. Stvarno se nadam da čini pravu stvar i da će proći test. To je ono što ja želim. Moramo se pripremiti za Vitora Belforta koji je pod TRT-om, moramo se pripremiti za Belforta koji je u najboljem izdanju. Weidman će ga pobijediti bez obzira je li na steroidima ili nije. To uopće nije bitno. Želimo da sve bude pošteno i želimo najboljeg mogućeg Belforta."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI