Renan Barao zaprijetio Dillashawu: Možeš bježati, ali se ne možeš sakriti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2015 18:44h Autor:

Barao i Dillashaw

Propao je revanš između bantam prvaka T.J. Dillashawa i izazivača Renana Baraa koji se trebao dogoditi 25. travnja na UFC-u 186 u Montrealu. Dillashaw je na treningu ozlijedio rebra i biti će van pogona oko 6 tjedana, a to se izazivaču nije niti malo svidjelo.

Barao je svoje nezadovoljstvo pokazao preko društvene mreže.

"Društvo, kao što ste mogli čuti, moj protivnik T.J. Dillashaw se ozlijedio i neće moći nastupiti na UFC-u 186. Žalosno je jer sam se za meč pripremao na najbolji mogući način.

Zbog toga ću reći samo jednu stvar: Dillashaw, možeš bježati, ali se ne možeš sakriti. Naše vrijeme će doći i morat ćeš, bez bježanja, napraviti sve što si obećao. Natjerat ću te da progutaš svoje riječi ako ne ispuniš ta obećanja. Čekam te.", napisao je bivši prvak na Instagramu.

Amerikanac je u svibnju tehničkim nokautom zaustavio  Renana u petoj rundi i oteo mu pojas prvaka. UFC je Brazilcu odmah dao revanš, ali je taj revanš propao jer se Renan dan prije meča onesvijestio dok je skidao kile. Joe Soto, koji se trebao boriti u uvodnim borbama UFC-a 177, je uskočio umjesto Baraa, ali je T.J. i njega porazio tehničkim nokautom u petoj rundi.

Meč između prvaka muha kategorije, Demetriousa Johnsona, i izazivača Kyojija Horiguchija je sada glavna borba UFC-a 186, dok će "Rampage" Jackson i Fabio Maldonado biti par koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI