Renzo Gracie: Da Sonnen uvrijedi moju ženu, dogodile bi se vrlo ružne stvari!

UFC 02.07.2012 07:21h Autor:

Renzo Gracie

 Chael Sonnen, sva sreća, nije uvrijedio suprugu Renza Gracijea, kao što je to napravio Andersonu Silvu. Da je to kojim slučajem ipak napravio, Renzo kaže da bi ga dohvatio.

Brazilska MMA legenda, Renzo Gracie, uvjeren je da će njegov sunarodnjak Anderson Silva  slaviti ovog vikenda kada se u kavezu nađe protiv Chaela Sonnena u meču za titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji. “Chael je težak borac, ali mislim da će Anderson ponovno slaviti.”

Renzo je ipak puno više pričao o Chaelovom karakteru. “Ne volim takvu vrstu provokacija jer se na kraju izgubi poštovanje. Odakle ja dolazim to traži krvi. Takva osoba bi uvijek morala biti spremna na udarac kad god bih je vidio. Zbog toga smatram da protivnike treba poštovati.”

“Sonnen je pametan. Izgubio je meč, a i uhvaćen je u dopingu. No, ljudi nekako to zaboravljaju jer svi samo pričaju o njegovim provokacijama. Toliko se tome posvetio da se njegov problem jednostavno zagubio”, smatra Renzo.

Chael je bio svojedobno čak i zaprijetio Andersonovoj supruzi… “Chael je prešao granicu kad je rekao da će lupiti Andersonovu suprugu po guzici. Kad bi to netko rekao za moju suprugu i kad bismo se sreli u ovom životu, ta osoba bila bi vrlo nesretna. Nadam se da to nikad nitko neće reći o mojoj supruzi, jer bi se mogle vrlo ružne stvari dogodi”, rekao je Renzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI