Renzo Gracie: Sonnen bi mogao biti Andersonu u full mountu svih pet rundi

UFC 11.07.2012 06:58h Autor:

Renzo Gracie

 

 Brazilska legenda Renzo Gracie nije previše oduševljen svime što je Chael Sonnen izrekao prije meča s Andersonom Silvom, no shvaća njegove razloge i ne zamjera mu ni najmanje.

Chael Sonnen svojim komentarima prije meča s Andersonom Silvom zaista je zanimanje za tu priredbu iznimno podigao, no na tom putu mnogima se i zamjerio, mnoge je i uvrijedio, čak i sve Brazilce, pa u tom dijelu svijeta i nije najomiljenija ličnost.

No, nisu svi Brazilci protiv njega, legendarni Renzo Gracie bio ga je nedavno nazvao i popričali su, no Sonnen je bio prilično tajnovit i neraspoložen za priču kad je u pitanju njihov razgovor, otkrio je tek da iznimno cijeni Renza.

Napokon se oglasio i sam Renzo koji je otkrio da i on također vrlo cijeni Sonnena. “Morate shvatiti da je Sonnen jedan od najskromnijih ljudi koje sam ja ikad upoznao. Vrlo se lako izgubiti tijekom trash talka, tako da ga nisam nazvao zbog toga, već da bih mu objasnio koji su to ciljevi kojima on mora težiti. On je odličan momak i pokazao je da može biti nevjerojatno profesionalan kad je potrebno.”

“U prvoj rundi Chael je potpuno dominirao i to pokazuje kakvog je kalibra. Poznajem ga i znam da bi on i u svih pet rundi mogao biti u full mountu. No, tijekom takvog trasha talka vrlo je lako izgubiti fokus na stvarni cilj i onda se dogodi sudar sa zidom. Njegov mozak nije bio 100% usredotočen na zadatak i to je bio glavni problem” smatra Renzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI