Renzo Gracie želi meč na UFC-u 153

UFC 25.07.2012 07:40h Autor:

Renzo Gracie

 

 Renzo Gracie još se ranije izjasnio da bi volio ponovno odraditi meč u UFC-u, a čini se da je priredba u Brazilu ove jeseni idealna prilika upravo za njegov povratak.

UFC se tijekom jeseni još jednom vraća u Brazil, nova priredba održat će se u Rio de Janeiru, gdje je zasad službeno potvrđen tek jedan meč, i to onaj glavni večeri između Josea Alda i Erika Kocha za titulu.

No, čini se da bi brazilski MMA fanovi mogli uživati i u novom nastupu jedne od svojih najvećih legendi Renza Gracieja. 45-godišnji Brazilac nije se borio protekle dvije godine, no čini se da on ne smatra kako su mu godine problem.

“Vrlo je moguće da nastupim na UFC-u 153. Tijekom života naučio sam jednu stvar, da ništa nije nemoguće. Obožavam publiku ovdje, potpuno je drukčije kada odzvanja cijela dvorana kad Brazilci navijaju. Cijeli život borio sam se u inozemstvu, borio sam se u Japanu i u Americi, a u Brazilu me nema”, rekao je Renzo.

“Možete biti sigurni da ću nastupiti na UFC-u 153 ukoliko mi bude pružena prilika. Čak i ako ne dobijem meč ovom prilikom, možda će to biti na idućoj u Brazilu”, dodao je slavni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI