Reyes i Kim zaradili bonus nakon strašne tučnjave, Hendo i Bisping također nagrađeni

UFC 05.06.2016 14:14h Autor:

Polo Reyes vs. Maestro Kim

Spektakularna borba kojom je otvoren UFC 199 event odmah je pokazala da će Polo Reyesu i Maestru Dong Hyun Kimu jako teško itko uskratiti bonus za borbu večeri. Tako je na kraju i bilo, a osim ova dva ratnika, za najbolje izvedbe nagrađeni su Dan Henderson i Michael Bisping.

Ova dva borca lake kategorije odradili su nešto što se uistinu rijetko kada može vidjeti, odnosno borbu gdje su obojica beskompromisno krenuli od samog početka i gdje niti jedan nije bio spreman priznati išta drugo osim pobjede prekidom. Do njega je došao Meksikanac u trećoj rundi, no oba borca su više puta bili na rubu poraza.

50.000 dolara obojici će jako dobro doći, a vjerojatno će ovakav nastup osigurati korejskom borcu još jednu priliku za UFC nastup, budući da je poražen u oba dosadašnja, no niti u jednom nije razočarao izvedbom.

Neupitno je bilo kako će za 50.000 dolara bogatiji postati Michael Bisping i Dan Henderson nakon nokauta koji su osigurali važne pobjede. Bisping je doživio najveći trenutak svoje karijere nokautiravši Lukea Rockholda, dok je Henderson savladao Hectora Lombarda te time možda i završio svoju spektakularnu i veliku karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI