Riddle: Englezi su bili okrutni prema meni, čak me netko i pljunuo!

UFC 23.07.2012 09:06h Autor:

Matt Riddle

 

 Matt Riddle otkrio je da je prilikom meča u Engleskoj doživio jednu iznimno neugodnu scenu, a i vrlo rado bi se našao u kavezu s Danom Hardyjem.

Američki borac Matt Riddle jedan je od najuspješnijih izdanaka The Ultimate Fightera. Prije nastupa u sedmoj sezoni tog showa, Riddle nije imao profesionalnih MMA mečeva, pa je praktički karijeru započeo u UFC-u.

U protekle četiri godine u UFC-u je odradio deset borbi te ubilježio sedam pobjeda i tri poraza. Prije tri godine borio se u Manchesteru na UFC-u 105, a tamo je doživio jednu prilično veliku neugodnost.

“Da budem potpuno iskren, kad sam se borio u Manchesteru, Englezi su bili vrlo okrutni prema meni. Jedan MMA fan čak me pljunuo u lice”, otkrio je Riddle.

Možda je to jedan od razloga što bi se vrlo radio u kavezu htio naći s jednim od njihovih najpopularnijih boraca Danom Hardyjem, no to je ipak malo vjerojatno… “Zašto bih se uopće ja htio boriti s Riddleom? Ja nemam ništa od toga i morao bih ga gledati više nego što to činim sada”, napisao je Hardy na som Twitter profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI