Rockhold bi se odrekao borbe za naslov samo da se osveti Bispingu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2017 11:54h Autor:

Luke Rockhold & Michael Bisping

Lukea Rockholda još uvijek proganja posljednja borba u kojoj mu je na UFC 199 priredbi u lipnju prošle godine Michael Bisping oduzeo naslov prvaka srednje kategorije nokautiravši ga u prvoj rundi.

Bivši prvak je toliko željan revanša da bi, ako Bisping izgubi meč protiv Yoela Romera, radije prihvatio trilogijsku borbu s Britancem nego se borio za pojas.

“Želim Bispinga”, rekao je Rockhold nedavno na MMA Houru. “Nema druge opcije. Neću odustati od njega. Ta borba mi nije dobro sjela i morat ću ga pronaći bez obzira na sve, s titulom ili bez nje, neću ga pustiti da se izvuče. Dovršit ću to. Ako izgubi (iduću borbu) ja ću napraviti korak unazad, zaobići titulu i prvo otići po njega. Neću dopustiti da taj čovjek stalno laje i onda se samo izvuče.”

Rockhold je zbog ozljede ligamenta koljena u studenom otkazao borbu s Ronaldom Souzom iako je planira za svoj povratak. Bisping je s druge strane na UFC-u 204 obranio naslov protiv Dana Hendersona i u narednim mjesecima bi se trebao obračunati s prvim izazivačem Yoelom Romerom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI