Rockhold: Bisping je nevjerojatno preplaćen borac

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2014 20:17h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold trenutno nema ugovorenu borbu, no to mu ne smeta da redovno komentira događanja u srednjoj kategoriji UFC-a, u kojoj i on vrlo uspješno nastupa. Ovog puta je ponovno na zub uzeo Michaela Bispinga, koji se sutra u Makau bori protiv Cunga Lea.

Rockhold je odmah napao Bispinga tamo gdje mnoge borci najviše boli. "Mislim kako je Bisping nevjerojatno preplaćen borac, posebno ako se usporedi sa mnom i mojim primanjima, a pogledajte gdje smo, tj. kako je tko rangiran. Kladio bih se s Bispingom da, u koliko ga ne završim u prvoj rundi, da može dobiti cijeli moj honorar, no ako ga završim, da ja dobijem njegov. Čak i da ga pobijedim, a da nije završen u prvoj, primala bi mu moja primanja", rekao je Rockhold i ponudio Bispingu okladu.

Posljednji Bispingov honorar koji je javno objavljen, bio je iz 2011. godine, kad je savladao Jasona Millera, na finalnom eventu 14. sezone Ultimate Fightera. Bisping je tad zaradio 425.000 dolara, u kojem se nalazi 250.000 dolara fiksne zarade i 175.000 dolara bonusa za pobjedu. Rockhold se, za usporedbu, za pobjedu u borbi protiv Costasa Philippoua dobio 80.000 dolara, gdje je polovina fiksni iznos, a druga polovina bonus za pobjedu. Bisping se trenutno nalazi na osmom, a Rockhold na petom mjestu ljestvice UFC-ove srednje kategorije.

"Bisping govori puno sranja, a mi imamo neki sukob još od ranijih dana. Govori kako je bio bolji od mene i dok smo trenirali, pa evo, neka to dokaže. Neka prestane brbljati i stavi lovu na stol", otvoreno je Rockhold izazvao Bispinga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI